06 - 55 121 414 simone@hartseerentroos.nl

Familieportret

familieportret

Familieportret

Ik maak graag foto’s van jullie als gezin of als familie, precies zoals jullie zijn. 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Persoonlijk vind ik juist de foto’s waarop jullie de dagelijkse dingen doen vaak heel waardevol. Misschien wel meer dan de foto’s met kerst, verjaardagen of vakantie. Want samen eten, de afwas doen, de kinderen naar bed brengen of de hond uitlaten, dat is toch juist hoe je elkaar het beste kent? En een familieportret van jullie hoort daar voor mij ook gewoon bij. 

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Om jullie als gezin, als echtpaar of als familie in jullie dagelijkse dingen echt goed vast te kunnen leggen, wil ik graag een halve dag bij jullie zijn, of liever nog een hele. Dan wennen jullie aan mijn aanwezigheid zodat de foto’s echt ontspannen worden en ik kan echt ieder element goed fotograferen. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie en de reiskosten in de regio Den Haag inbegrepen.

Wat, waar, wanneer?

Een familieportret maken kan overal. Bos, hei, strand, thuis. Alles kan. Ik zeg zo min mogelijk, ik volg jullie gewoon met mijn camera bij alles dat je doet en we doen niks ‘voor de camera’. Zo wordt het een prachtige reportage.

Familieportret: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen. Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!