06 - 55 121 414 simone@hartseerentroos.nl

Informatie en tarieven

tarieven

Wat zijn de mogelijkheden?

Omdat iedereen andere behoeften heeft, bied ik verschillende mogelijkheden aan.

Korte shoot

Dit is een shoot van ongeveer een uur op een locatie naar keuze, liefst buiten (en als het regent, verzetten we gewoon). Deze shoot kun je bijvoorbeeld gebruiken om nog één keer foto’s te maken van de hele familie bij elkaar of van alleen jullie gezin. Het zijn wat meer geposeerde foto’s, bijvoorbeeld van oma met alle kleinkinderen, of van jullie als gezin of als stel. En wie dat wil, kan natuurlijk ook even in z’n eentje op de foto.

Alledaagse momenten: hele of halve dag

Juist als iemand er straks niet meer is, worden de alledaagse momenten belangrijk. Foto’s van de kerst, verjaardagen of de vakantie heb je meestal wel. En soms zijn die alledaagse momenten zo gewoon dat ze juist daarom weer bijzonder worden:

  • je dagelijkse rondje met de hond
  • het ontbijtritueel van jullie als gezin
  • samen koken met je kinderen
  • hoe je bezig bent met je favoriete hobby
  • zoals je wekelijks de boodschappen gaat doen

Juist die dagelijkse dingen maken dat jij jij bent, dat jullie jullie zijn; als gezin, als familie, als stel. En juist die dagelijkse dingen zijn zulke mooie en warme herinneringen voor later. ‘Oh ja, dat deed ze altijd!’ ‘Oh dat is preciés mijn vader!’

Tijdens zo’n dag gaan jullie gewoon volledig je eigen gang en ik volg je met de camera. Je hoeft nergens te poseren, we gaan geen speciale dingen doen voor de camera, ik ben er gewoon en ik leg vast wat er gebeurt. Tenzij je speciale verzoekjes hebt natuurlijk, dat kan altijd.

Uitvaart

Alleen een uitvaart laten fotograferen is ook mogelijk. Dat kan wat uitgebreider van het vertrek thuis tot het allerlaatste afscheid, of alleen de dienst en de condoleance. En natuurlijk ben ik daarbij heel discreet aanwezig en houd ik rekening met wat jullie belangrijk vinden.

Foto’s van een uitvaart worden soms wat ‘vreemd’ gevonden. Maar zeker voor bijvoorbeeld kleine kinderen kan ook het vastleggen van déze momenten later veel steun en troost bieden. De dag van het laatste afscheid gaat vaak als een roes voorbij en door het zien van de foto’s komen de kleine herinneringen achteraf weer terug.

Langerdurend traject

Tot slot is het ook mogelijk om mij gedurende langere tijd af en toe te laten fotograferen. We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat ik elke zes weken twee uur kom fotograferen, met steeds een ander moment van de dag. Of dat ik naast de alledaagse momenten ook een portretshoot doe en de uitvaart fotografeer.

Voor een langer traject kom ik graag eerst kennismaken om te zien of we genoeg klik met elkaar hebben en jullie precieze wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kan ik dan een maatwerkprijs voor jullie maken.

Nabewerking en aflevering

Na de fotosessie maak ik zelf een selectie uit de foto’s en die bewerk ik na. Dat betekent dat ik ze nakijk op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en eventueel werk ik kleine oneffenheden wat bij. Wanneer de foto’s klaar zijn zet ik ze online (met een persoonlijk wachtwoord erop). Daar kun je de foto’s bekijken en eventueel afdrukken bestellen. De link kun je natuurlijk ook doorsturen naar vrienden en familie. Bij alle pakketten krijg je de hele selectie foto’s nabewerkt op hoge resolutie en je krijgt er ook een boekje bij. Een upgrade van het boekje naar een luxe album is ook mogelijk.

 

Werktijden

dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

In principe werk ik niet op zon- en feestdagen, alleen op speciaal verzoek. Ik reken dan dubbel tarief.

Interesse?

Heb je door deze informatie en tarieven nog meer interesse gekregen in mijn diensten als fotograaf? Wil je meer weten over een gezinsshoot, een dag uit jullie leven of over uitvaartfotografie? Ik maak ook voor jullie heel graag een mooie reportage.