06 - 55 121 414 simone@hartseerentroos.nl

Fotografie Den Haag

afscheidsfotografie

Fotografie Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Den Haag of omstreken? Bijvoorbeeld voor een gezinsportret, familieshoot of andere alledaagse momenten? Dat kan. 

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik maak met name herinneringen voor mensen die weten dat ze niet lang meer te leven hebben. Ik leg momenten vast die straks voor jouw dierbaren veel troost kunnen bieden. Juist het alledaagse is daarbij vaak belangrijk: jij en je hobby, jij en je kinderen, jij die de boodschappen doet of bezig bent met de hond.

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Op de tarievenpagina vind je de verschillende pakketten die zijn onderverdeeld, in kort, halve dag of hele dag. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie en de reiskosten binnen de regio Den Haag inbegrepen.

Hoe langer ik bij jullie ben, hoe meer jullie aan mij gewend raken. En dat betekent dan weer dat ik jullie steeds meer ongedwongen en op je gemak kan vastleggen.

Wat, waar, wanneer?

Ik gebruik zoveel mogelijk daglicht dus in de winter hebben we wat minder uren ter beschikking dan in de zomer. Fotoshoots kunnen thuis plaats vinden, op je werk, of ergens buiten op bijvoorbeeld het strand of in een park of bos. Ik heb geen studio en ook geen studiolampen, dus die kunnen we niet gebruiken.

Fotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen. Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan! Ik geef je graag meer informatie of maak meteen een afspraak met jullie.