06 - 55 121 414 simone@hartseerentroos.nl

Troost

troost

Troost: wat kan ik voor jullie betekenen?

Het hebben van foto’s kan enorm veel troost bieden. De foto’s waar je een glimlach van op je gezicht krijgt omdat ze je herinneren aan een bijzonder moment. Of juist aan een alledaags moment. Iets dat iemand zo vaak deed dat het gewoon bij diegene hoort. 

Als troostfotograaf maak ik heel graag die foto’s voor jou en je dierbaren. Foto’s van momenten waarop jij echt jij bent. Foto’s met je familie en vrienden. Misschien een mooi portret. Om straks naar te kijken als je gemist wordt. Zodat je er weer even bent. Om tegen je te kunnen praten. Troost. 

Welke opties zijn er?

korte shoot
Het meest laagdrempelig is een fotoshoot van een uur, waarin ik jou en je dierbaren samen op de foto zet. We kunnen naar het strand gaan of een andere plek waar je graag komt. En ik fotografeer jullie in interactie met elkaar en soms ook iets meer geposeerd.

halve of hele dag
Een tweede optie is dat ik jullie een halve of hele dag volg met de camera, zonder aanwijzingen te geven of in te grijpen. Juist dan kan ik die alledaagse momenten het mooiste vangen.

langer traject
Wil je echt een mooi document van jezelf, dan is er een derde mogelijkheid. Ik kan jullie ook langere tijd volgen. We spreken dan meerdere keren af over een langere periode en bespreken samen steeds wat ik in die uren kom doen. Ik kan ook meegaan naar belangrijke afspraken, uitjes of wat dan ook. We doen dit steeds in overleg.

troost en uitvaart
En tot slot kan ik ook het afscheid en de uitvaart fotograferen, los of als aanvulling op eerdere fotografie.

Hoe ga ik te werk?

Ik werk zo onopvallend mogelijk, gebruik geen flits en probeer zoveel mogelijk sfeerbeelden te maken. Ik geef weinig tot geen aanwijzingen om onzichtbaar te blijven en om jullie zoveel mogelijk te fotograferen zoals je echt bent.

Na afloop maak ik een selectie van de foto’s die samen het verhaal vertellen en bewerk deze na. Jullie ontvangen de foto’s op hoge resolutie en er zijn ook mogelijkheden om een album te laten maken.

Meer weten?

Wil je meer informatie, wil je weten of ik nog beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op.