06 - 55 121 414 simone@hartseerentroos.nl

Uitvaartfotografie

uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie

Wat kan ik voor jullie betekenen?

De periode rondom een afscheid en uitvaart gaat vaak als een roes aan je voorbij. Je moet veel regelen, je hebt verdriet, er zijn vaak veel mensen om je heen. Pas daarna, als de rust en stilte komt en alles een beetje gaat bezinken, besef je dat je sommige momenten helemaal niet zo bewust hebt meegekregen. Het kan heel fijn zijn om dan middels foto’s terug te kunnen kijken op de dag van de uitvaart.

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Voor het fotograferen van de dienst en de condoleance achteraf, ongeveer twee tot drie uur fotografie, reken ik € 495. Maar dit kan natuurlijk uitgebreid worden met meer uren. Als jullie bijvoorbeeld ook graag willen dat ik erbij ben als de kist gesloten wordt of als er een kerkdienst is met aansluitend een begrafenis. In sommige gevallen kan dit uit een eventuele verzekering worden betaald.

Hoe ga ik te werk?

Als jullie het fijn vinden, kan ik van tevoren persoonlijk komen kennismaken maar het contact kan ook via de uitvaartondernemer lopen. Ik werk zo onopvallend mogelijk, gebruik geen flits en probeer zoveel mogelijk sfeerbeelden te maken. Na afloop maak ik een selectie van de foto’s die samen het verhaal vertellen en bewerk deze na. Jullie ontvangen de foto’s op hoge resolutie en er zijn ook mogelijkheden om een album te laten maken. 

Meer weten?

Wil je meer informatie, wil je weten of ik nog beschikbaar ben of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op.